cecilieY -

Kooz!

Hei, nå er det endelig kommet snø!!!!! omg! så sykt koselig! Nå sitter jeg og Emilie her forann peisen med varm kakao og  godis. I dag etter skolen gikk vi nemlig ned til byen og kjøpte sushi, begge to hadde så syykt lyst på så vi måtte bare!!! Så når vi skulle gå hjem igen brukte vi ca. 1 time hjem på 0,5 km!! Haha! lol! kan du tro vi var kalde?? En av grunnene til at vi brukte så syykt lang tid var pga. at vi hadde en god gammaldags snøball krig! Hihi super morsomt! Så nå sitter vi her og koser oss, mens vi ser på vinter trender. har akkurat bestillt meg en ny cluch veske, er super fornøyd! kegger ut bilde en annen gang. Ha en god fredagskveld alle søtinger!

Date!

Hei!<3 I går var jeg og Mathias på date!!!! det var syyykt koselig! Vi var først ute og spiste og så gikk vi litt rundt i parken før han fulgte meg hjem. Vi har datet en god stund og endelig kan vi vel si at vi er ordentlig kjærester. Hihi, jeg er sååå glad og forelsket akkurat nå at jeg holder på og sprekke! Jeg har jo hatt en del kjærester før men nå føler jeg liksom at jeg endelig har fått meg en ekte  en. Haha høres jo sikkert litt rart ut at jeg skriver det på bloggen men jeg tror heldigvis ikke at han leser den. Jeg har bare ett problem........ Jeg tror kanskje at jeg har sendt litt feil signaler til Erik!!!! Uff, jeg tror kanskje at han tror vi har noe på gang!!!! Og det har vi hvertfall ikke! eller, i hvertfall ikke nå!!!!!! SHIT!!!! hva skal jeg gjøre???

 

Linkerunde!

 Hallo!

Da tenkte jeg at jeg skulle ha en liten linkerunde! Trekker ut de tre beste bloggene. 

For å melde deg på: 
Komenter at du er med i komentar feltet, HUSK å ta med bloggadresse!

Jeg dømmer:
- Ryddig design
-Store bilder
-Bra innlegg

Håper du vil være med! <3 Lykke til!


Hei<3 Jeg er en blid og hyggelig jente fra byen Lillehammer! På fritiden driver jeg med Beauty Pageants, shopping og venner<3 Kontakt meg på mail/sponsing: Cecililey.blogg.no@hotmail.no Klemzz<33

+Legg meg til som venn

Gratis bloggdesign

m i s s i n d e c i s i v e
hits